Een pralientje, ieders vriendje. Een brood, ieders nood...

pralines chocolade

Ergens in Midden-Limburg wordt u gastvrij ontvangen met een lekkere praline gevolgd door koffie en gebak. Een videofilmpje laat u kennismaken met de achtergrond en het werk van deze chocolatier.
Hierna maakt u persoonlijk kennis met de chocolatier zelf, die met de nodige humor zal demonstreren hoe men ruwe chocolade bewerkt tot lekkere pralines. Bovendien leert hij u enkele kneepjes om chocolade mooi te garneren.

Het middagmaal wordt geserveerd midden in de Antwerpse Kempen.

Vertrek met touringcar en gids voor een leerrijk tochtje tot over de grens. In de namiddag toont de bakker hoe hij van graan en bloem brood bakt in een houtoven. Op een plezierige wijze komt u te weten welke granen men vroeger gebruikte voor het dagelijks brood. Ieder kan een bolletje deeg naar eigen hand zetten en er iets creatiefs mee uitvoeren, het broodje laten bakken in de houtoven en nadien besmeerd met wat reuzel opsmullen. U kan er zelfs zaken "in de doofpot steken" ... Onder begeleiding van de molenaar kunt u in de molen een kijkje nemen.

Prijs
Op aanvraag
Inbegrepen
✓ Vervoer per luxe-touringcar
✓ Ontvangst met koffie/thee , praline & gebak
✓ Alle inkomgelden
✓ Alle gidskosten
✓ Vernoemd middagmaal
Extra informatie
Vanaf 40 betalende deelnemers, 41ste gratis